Хирург от Пловдив д-р Любомир Паунов написа гневен пост в

...
Хирург от Пловдив д-р Любомир Паунов написа гневен пост в
Коментари Харесай

Хирург от Пловдив към конспираторите: Осмислете безсмисленото си съществуване

Хирург от Пловдив доктор Любомир Паунов написа ядосан пост в обществените мрежи поради консиративните теории и погазването на противоепидемичните ограничения от част от българите.

Ето какво споделя той.

"Специален привет за всички, които към момента се чудят дали има COVID-19 или не! Вие сте тези, които евентуално седят пред тв приемника, схващат от всичко, чоплят си носа и може би цялостен живот не са създали нищо положително за другите!

В същото време, ние рискуваме себе си и фамилиите си, а пред очите ни си отиват нашите сътрудници, другари и учители.

Осмислете безсмисленото си битие и в случай че не сте способни да извършите нищо, то най-малко изкажете едно голямо благодаря към лекарите, които избавят животи.

Защото, "уважаеми конспиратори ", реаниматорите, анестезиологичните сестри и санитари и доста други сътрудници са отговорни за това умрелите да са 2 на 100, а не 10, 20, 30 или 40 на 100!

Ако ние, хирурзите, слагаме тези отвратителни дрехи най-често за 40 или 50 минути, с цел да правим нужната незабавна намеса, горе упоменатите лекари карат с тях по 12-часови наряди!

Вие, които още не вярвате във вируса, евентуално и ще сте първите избягали, в случай че някой Ви накара да влезете и да видите ужасът с умиращи хора в интензивните отделения, който виждаме непрекъснато ние!

Ще завърша поздрава си с последния стих от 1 стихотворение на Ботев: "А вий... вий сте идиоти! "

Затова, в случай че сте некомпетентни и не можете да помогнете, най-малко слушайте, уважавайте, носете си маските, където е належащо и не пречете и нека в никакъв случай не се срещаме очи в очи! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР