Хирон, малката планета, открита през 1977 г., обикаляща някъде между

...
Хирон, малката планета, открита през 1977 г., обикаляща някъде между
Коментари Харесай

Ретроградният Хирон ни кара да загърбим миналото и да се погрижим за себе си: какво да очаква всяка зодия

Хирон, дребната планета, открита през 1977 година, обикаляща някъде сред Уран и Сатурн, е планетарният еквивалент на изцелението и трансформацията.

Между 15 юли и 19 декември 2021 година Хирон е назадничав в Овен. Хирон е виновен за духовните рани, неспособността да продължим напред, контузиите, обстановките, когато се усещаме уязвими и неспособни да си помогнем.

Позицията на Хирон въздейства на застоя или напредъка, единодушието или несъответствието, рестриктивните мерки или свободата, оформя нашата съвест и ни доближава до непосредствената действителност. Хирон разпознава точка в нас, където не сме нито за, нито срещу това, което знаем, само че ние се усещаме по друг метод и оценяваме всичко протичащо се по наш персонален метод.

Тази дребна планета ни припомня, че ние сме господарите на нашата лична действителност и че би трябвало да поемаме отговорност през целия живот. Настоящата ни обстановка е резултат от предишните ни дейности.

По време на нашата вътрешна, само че и външна битка, Хирон в Овен може да ни помогне да осъзнаем нашите спънки и рани, които са резултат от неверни дейности или недоразумения.

Ние сме длъжни да забележим истината, да се събудим духовно. През 2021 година Хирон има специфична роля да развива нашата вътрешен глас и да лекува раните ни. Овенът подтиква и просветлява и хората могат да употребяват гнева си като катализатор за по-преки дейности.

Ето какво да очаквате от ретроградния Хирон в Овен съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от ретроградния Хирон  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Хирон  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Хирон  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Хирон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР