Хипотезите с възможни решения по заплетения казус с натоварения календар

...
Хипотезите с възможни решения по заплетения казус с натоварения календар
Коментари Харесай

Нов вариант за историята: Ливърпул играе с два различни отбора в две различни страни по едно и също време

Хипотезите с вероятни решения по заплетения проблем с натоварения календар на Ливърпул не престават. Мърсисайдци се класираха за 1/4-финалите на Купата на лигата след трагичен триумф над Арсенал, само че още същата вечер мениджърът на тима Юрген Клоп съобщи, че мърсисайдци може да се откажат от шампионата поради невъзможността да се оправят с всичките си задължения. Претоварването на календара става поради присъединяване на тима на Световното клубно състезание в Доха. Ливърпул би трябвало да се включи в конкуренцията на 18 декември, когато ще играе полуфинал. На 17 или 18 декември по стратегия би трябвало да бъде и 1/4-финала за Купата на лигата против Астън Вила. От британската футболна лига към този момент започнаха диалози с Ливърпул за вероятно пренасрочване на този дуел през януари. Това обаче също може да провокира много обърквания, защото по стратегия в седмицата, започваща на 8 януари, би трябвало да се състоят мачовете от полуфиналите на шампионата.

Днес в медиите на Острова се появи друга странна догадка. Според нея на " Анфийлд " обмислят разновидността да излязат с два разнообразни състава на два разнообразни континента. Още по-странното е, че те могат да играят в един и същи ден. Единият тим, формиран извънредно от млади играчи, да излезе против Астън Вила в дуела за " Карабао Къп ", а другият - да играе на полуфинала в Доха. Това би бил исторически миг.

Ливърпул би трябвало да разгласи лист от 23 играчи за Световното клубно състезание. Част от тях обаче могат да останат в Англия и да изиграят мача с Астън Вила, след което да пътуват за Катар, където да се причислят към тима за финала или за мача за третото място.

При сходен сюжет би трябвало треньорският щаб на Ливърпул също да бъде разграничен и един или двама от асистентите на Юрген Клоп да останат с тима, който ще играе против Астън Вила.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР