Хипотезата, че извънземните от Розуел са осакатени хора от таен

...
Хипотезата, че извънземните от Розуел са осакатени хора от таен
Коментари Харесай

Хипотезата, че извънземните от Розуел са осакатени хора от таен експеримент

Хипотезата, че извънземните от Розуел са осакатени хора от скришен опит …Има две известни теории, които не са единствените хипотези, несъмнено, за случилото се през 1947 година в американския щат Ню Мексико, покрай град Розуел.Едната доктрина е, че това е злополука на НЛО с извънземен екипаж, а втората – рухване на загадка военна разследваща сонда.Но, починалата американска писателка Кети Кастен е изследователка на НЛО, която е била изрично уверена, че известния случай с НЛО в Розуел през 1947 година в действителност е обвързвано с секрети държавни опити върху хора.Първоначално, Кастен има малко информация за това, само че през 1994 година тя се среща с източник, който е маркиран в нейните бележки единствено като “Дани “, от който тя получава доста информация. Знае се единствено, че Дани е жена.След тази среща Кети се трансформира в същински параноик, подозирайки, и не без съображение, че е следена, и че животът й е в заплаха. Тя е уверена, че телефонът й се подслушва, и че някои от документите й изчезват, като че ли са откраднати.


 1 2 600x480 - Хипотезата, че извънземните от Розуел са осакатени хора от скришен опит
Малко преди гибелта си, Кети Кастен споделя терзанията си с различен американски уфолог – Ник Редфърн. Тя му споделя за подслушването, и че някой е фалшифицирал имейл адреса й, с цел да получава писма адресирани до нея. Казва му също, че неизвестен човек й се е обаждал няколко пъти по телефона, заплашвал я е и я предизвестил „ да спре да рови за Розуел “.В книгата си „ Мъже в черно “ от 2015 година, Редфърн написа за Кети Кастен и нейния случай.

 Ник Редфърн
Ник РедфърнПрез 1980 година, излиза книгата на Чарлз Берлиц и Уилям Мур – “Инцидентът в Розуел ”, в която се разказват някои странни събития, непубликувани дотогава. Когато въпросната информаторка на Кети – Дани прочита книгата, тя си спомня странна история, която майка й й била разказала преди години.Четете още: Защо извънземните слагат отвлечените в резервоари с геолообразна течност?По това време Дани е тийнейджърка и не повярвала на чутото, само че откакто прочита книгата, се замисля, че историята може и да е истина. Според майката на Дани, тя е чула за случилото се от своята сестра, която е взела участие в Програма за в началото образование на галактически полети.В края на 40-те години на предишния век, тази жена била на обзор в болница в щата Ню Мексико и е видяла там „ сакат “ мъж. Той бил с размерите на дете, с голяма подута глава, като при хидроцефалия, и който бил съществено умствено изостанал.Тя чула, че този човек е “единственият оживял след злополуката ” на аероплан, паднал някъде наоколо и е открит към ранчо в региона.През 1994 година, когато Дани споделя историята на Кети Кастен, тя към този момент била чела за „ случая в Розуел “ и съгласно нея доста от събитията там съответстват с това, което сестрата на майка й видяла в армейската болница. Например, типа на индивида, злополуката, ранчото.Според Кастен, явно въпросната болница се е намирала на територията на някогашната военна база Форт Стантън, която е най-близката военна база до ранчото Фостър.

 Сграда на територията на някогашната военна база Форт Стантън
Сграда на територията на някогашната военна база Форт СтантънЩо се отнася до останалите членове на екипажа, измежду които и “осакатеният “, сестрата на майката на Дани чула, че останките им са откарани в неуточнена военна база в Розуел. “Осакатеният ” имал доста съществени пострадвания на гръбначния дирек, изключително в региона на шийните прешлени. Поради тази причина пациентът починал в границите на няколко дни.

 88212337 600x435 - Хипотезата, че извънземните от Розуел са осакатени хора от скришен опит
По-късно, сестрата на майката на Дани съумяла да разбере, че тялото на този мъж, доста бързо и в цялостна загадка е заровено във военно гробище на територията на същия Форт Стантън.Информацията, която откривателят Мартин Кенън съумява да разбере за тази база, е любопитна. Близо до базата Форт Стантън, по време на испано-американската война, постройката на армейска болница била оборудвана, а по време на Втората международна война там са изпратени американски бойци с разнообразни психологични болести, с цел да бъдат лекувани.След описа на Дани, Кети Кастен отива до мястото на остарялото военно гробище на Форт Стантън. Установява, че сред 1947 година и 1951 година, там са заровени извънредно огромен брой хора, повече от всеки различен период от време.Хора, жертви на секрети опити? Извънземни? Какво мислите Вие?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР