Хипнотизаторите в българската политика твърдят, че токът в България няма

...
Хипнотизаторите в българската политика твърдят, че токът в България няма
Коментари Харесай

Ваня Григоровая КТ Подкрепа: Токът ще поскъпне заради газа

„ Хипнотизаторите ” в българската политика настояват, че токът в България няма да нарастне поради цената на газа, само че не са прави, това съобщи по Нова телевизия икономическият специалист на КТ „ Подкрепа ” Ваня Григорова. Тя съобщи, че макар  у нас да се създава доста малко електричество от газ, то цената се дефинира от интернационалния пазар. Тъй като сме в Европа, в която газовите електроцентрали са доста, токът ще нарастне, предвижда Григорова.

Тя сподели също, че би трябвало да сме признателни, че имаме АЕЦ „ Козлодуй ” и комплекса „ Марица ”, като употребява случая да поздрави миньорите на днешния им професионален празник.

Ваня Григорова сподели също, че най-вероятно цената на парното ще се актуализира още веднъж през януари. Тогава може да се случи и повишението на тока, предвижда тя. Икономическият специалист съобщи, че у нас инфлацията е двойно по-вискока от тази в Европа. Все отново страната ни не е стигнала равнището в Естония, където е тя е най-висока – 22-23%. В Германия пък е изчислено, че разноските за отопление се подвигат с 500 евро на годишна база.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР