Хипертонията е лечима с билки. Благодарение на рецептата на майка

...
Хипертонията е лечима с билки. Благодарение на рецептата на майка
Коментари Харесай

Хипертонията вече може да се лекува с природни средства

Хипертонията е лечима с билки.

Благодарение на рецептата на майка ми, брачният партньор ми и аз забравихме за хипертонията!

Ще ви опиша как излекувах брачна половинка ми от хипертония – той имаше кръвно налягане от 220/180. Пиеше медикаменти, биеше си инжекции – помагаха му, само че всичките му пари бяха похарчени за това лекуване. Така живеехме с пенсиите си, едвам свързвайки двата края.

Майка ми, гледайки всичко това, реши да излекува шурей си по различен метод. Тя беше билкарка, живя до 90 години. И ме научи на доста неща. Но най-важното: кръвното на съпруга ми, който в този момент е на 69, към този момент е към 130/90.

А в този момент рецептата. В 3-литров буркан поставете в сварена вода по 0,5 чаша изсушени шипка и глог, арония, кедрови ядки дружно с черупката, 4 листа от мента, малко клонче жълт кантарион, риган и 3 стъбла мащерка. Затворете компактно и оставете за 2 седмици на мрачно място. След това прецедете, разлейте в бутилки и съхранявайте на хладно място.

Вижте още: Шестдневна диета за намаляване. Резултатите ще ви зарадват!

Приемайте по 1 супена лъжица заран и вечер преди хранене. Седмица след започване на лечението, брачният партньор ми не помни за хипертонията. След като употребявам същата тинктура и към този момент 5 години пия кафе – налягането ми е в естествени граници и главата не ме боли.

Благодаря, мамо!

Други препоръки от опит:

Продукти с които може да намалите кръвното си налягане са целината и цвеклото. При постоянната им приложимост те уголемяват кръвоносните съдове, като по този метод се оправят съвършено с нарасналото кръвно.

Лимона също намалява кръвното налягане, усъвършенства работата на кръвоносните съдове и разрежда кръвта.

Билковите чайове също имат позитивен резултат върху сърдечно-съдовата система и сполучливо при постоянна приложимост могат да намалят кръвното.

Какаото е добре също да се употребява. То работи на организма като естествен антидепресант.

Кръвното може да бъде понижено и в случай че постоянно консумирате плодове като алена калина, френско грозде, алена боровинка, дренки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР