Хипертонията е коварно заболяване, което първоначално протича с незабележими симптоми.

...
Хипертонията е коварно заболяване, което първоначално протича с незабележими симптоми.
Коментари Харесай

2 основни грешки, които хората с хипертония допускат

Хипертонията е подло заболяване, което в началото протича с незабележими признаци. И нормално пациентите схващат за нейното битие, едвам когато положението им се усложни. В този случай те би трябвало да следват прецизно предписаното им лекуване. 

Експерт уточни кои са най-често срещаните неправилни схващания и неточности, които пациентите с хипертония позволяват.
 9 признака на ниско кръвно, на които би трябвало да обърнете внимание 9 признака на ниско кръвно, на които би трябвало да обърнете внимание
Ниското кръвно налягане може да бъде също толкоз рисково за вашето здраве, колкото и високото кръвно.Ниските стойности на налягането (х...

Голяма част от тях залагат на неверен метод към лекуването. Това се демонстрира в две диаметрално противоположни настройки: несъразмерна фикс идея и непознаване на заболяването.

В първия случай хората постоянно изоставят дейния си метод на живот, което не е от изгода за здравето им. Във втория случай те не съумяват да управляват заболяването си и това може да заплаши живота им.

Според статистиката 40 % от пациентите в международен мащаб са с хипертония. 

Експертите поучават пациентите да подхождат съответно към положението си, да не се отхвърлят от физическата интензивност и постоянно да се подлагат на обзор при кардиолог - един път на три месеца.
 6 домашни лека за бързо събаряне на кръвното 6 домашни лека за бързо събаряне на кръвното
Куп естествени лекове имат отлични антихипертензивни свойства, които оказват помощ за управление на кръвното налягане и са незаменими за хипе...

Важно: Статията е с осведомителен темперамент. Предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор, както и да се употребява за слагането на диагноза или назначението на лекуване.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР