Хипертония се нарича състояние, свързано с повишено кръвно налягане. За

...
Хипертония се нарича състояние, свързано с повишено кръвно налягане. За
Коментари Харесай

С тези храни и добавки КРЪВНОТО ВИ ще се понижи до нормални граници

Хипертония се назовава положение, обвързвано с нараснало кръвно налягане. За да го балансирате и върнете в естествени граници в домашни условия, би трябвало да приемате добавки и храни. Те ще възстановяват кръвното, ще заредят тялото с скъпи антиоксиданти и ще повлияят удобно върху инсулиновата устойчивост. Ето кои са подобаващите добавки и храни при хипертония.

Омега-3 – доста потребни мазнини, които са удобни за целия организъм. Помагат при високо кръвно. Хапвайте риба и рибено масло, с цел да възстановявате кръвното си.
Този плод смъква кръвното и високата захар
Обикновено високото кръвно и високата кръвна захар вървят ръка за ръка. Хората с тези проблеми би трябвало да съблюдават избран хранителен р...

Фибри – хапвайте повече храни, богати на фибри или добавка с тях, с цел да си спестите положение като хипертония.

Магнезий – добавките с магнезий връщат високото кръвно в естествени граници. Ако изберете такива, е значимо те да се усвояват бързо от организма.

Чесън – в случай че страдате от високо кръвно, наложително е на вашата софра да участва чесън. Хапвайте повече от този естествен лек против най-различни болежки.

Калий – в случай че сте от хората, страдащи от високо кръвно, би трябвало да хапвате храни, богати на калий, или добавка с детайла.

Фолиева киселина – прибавете 5000 мг дневно за най-малко 6 седмици и ще видите дълготраен резултат при кръвното налягане.
6 домашни лека за бързо събаряне на кръвното
Куп естествени лекове имат отлични антихипертензивни свойства, които оказват помощ за управление на кръвното налягане и са незаменими за хипе...

Витамин D – като се изключи че е потребен за целия организъм, неговият недостиг може да докара до хипертония, което значи, че добавката с него е наложителна.

Ацетил L-карнитин – работи позитивно при хора с риск от сърдечни проблеми. Намалява кръвното налягане, работи добре върху инсулиновата устойчивост.

Мелатонин – въздейства позитивно при хора с нощна хипертония, което значи, че се грижи за естественото ви кръвно налягане през нощта.

Антоцианини – това в действителност за тези сини, лилави и червени пигменти, наблюдаващи се при плодове като череши, нар, боровинки и така нататък Това са храни, богати на антиоксиданти. Ако пациент с каротидна стеноза употребява сок от нар, то дебелината на артериите и кръвното налягане ще намалеят. Този резултат се получава с помощта на мощните антиоксидантни свойства на плодовете.

Пикногенол – в случай че го приемате в дълготрайност на 12 седмици ще поемете контрола над кръвното, диабета, сърдечни проблеми.
Домашният балсам, с който ще свалите високото кръвно
С високото кръвно налягане смешка не трябва. Първото нещо, което би трябвало да извършите, в случай че забележите, че имате някакъв проблем с кръвното,...

Коензим Q10 – намалява кръвното налягане без да предизвиква нездравословен резултат на тялото. Може да го приемате умерено при високо кръвно.

Високото кръвно налягане не е смешка и би трябвало да вземете съществени ограничения, в случай че имате такова. Добрата вест е, че има способи, с които да си помогнете сами. А към този момент знаете кои са те.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР