Хипермаркет „Лидл“ във Враца подвежда клиенти с уж по-ниски цени

...
Хипермаркет „Лидл“ във Враца подвежда клиенти с уж по-ниски цени
Коментари Харесай

Врачанин: „Лидл“ мами клиентите си с фалшиви промоции /доказателства/

Хипермаркет „ Лидл “ във Враца подвежда клиенти с сякаш по-ниски цени на своите артикули, алармира четец на организация BulNews в рубритката „ Ти, репортерът “.
Мъж от града под Околчица се отбил през вчерашния ден да напазарува хранителни артикули за у дома. Решил да закупи и филе от аржентински хек, като на етикета, подложен на продукта, пишело, че цената за кг е 10.99 лв.. На самата опаковка било обозначено, че количеството на рибата в нея е 604 грама и цената за него е 6.64 лв.. Без да му мисли мъжът взел тарелката и се запътил към касата.
При маркирането на продуктите му обаче останал изумен от цената, която се изписала на екрана, за рибното филе. Оказало се, че го таксували на 13.99 лв. за кг от продукта.
Врачанинът незабавно оспорил цената, а от касата му декларирали, че сумата, посочена на етикета, била целесъобразна и те имат право да продават стоката на по-висока цена.
За да се увери в думите на касиерката, мъжът се върнал до витрината с промоционалната риба и видял, че над щанда има табелка, която разяснява, че цената на въпросната риба е по-висока.
На нея със дребен шрифт пишело, че отпечатана цена върху опаковката на филето от аржентински хек, е сбъркана и същинската е отпечатана върху табелата на щанда.
„ Това е подигравка с хората! Безспорен факт е разминаването сред цената, обозначена върху опаковката, и тази, сложена на рафта. Това ли са им промоциите? За мен това си е чиста машинация “, безапелационен е врачанинът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР