Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в Шумен в четвъртък. Той е

...
Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в Шумен в четвъртък. Той е
Коментари Харесай

В Шумен отвори врати хипермаркет „Практикер“

 img_1396  img_1408  img_1410  img_1426
Хипермаркет „Практикер“ отвори порти в Шумен в четвъртък. Той е 11-ия подред магазин на веригата „Видеолукс Холдинг“ в страната и бе построен единствено за 232 дни на повърхност от 7200 кв.м. в огромна комерсиална зона на бул.“Симеон Велики“37. „Изключително сме радостни, че в границите на година откриваме втори хипермаркет. В Шумен това стана и с голямата помощ на общината в лицето на кмета и екипа му“, сподели пред гостите на тържеството Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на холдинга.
 trsh0911-1  trsh0911-1c  trsh0911-1a  trsh0911-1b
Градоначалникът Любомир Христов благодари за доверието и за това че холдингът е вложил в създаване на две нови кръгови кръстовища по булеварда. Хипермаркетът отваря тъкмо 2 година след встъпването му в служба и е една от осъществените хрумвания за развиване на Шумен и превръщането му в промишлен център на Североизтока.

Търговската повърхност на магазина със артикули за дома и градината е 5 000 кв.м., на налични цени посетителите ще избират от над 50 000 продукта на водещи международни и български производители – строителни материали, фаянс, теракот, лиминиран паркет, осветителни тела, бои, градина, къмпинг, авто и велоаксесоари. За облекчение на клиентите ще се предлага 3D планиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, превоз. Безплатният паркинг е със 150 места, а за положително обслужване и съвещания се грижат 70 чиновници. За откриването хипермаркетът предлага над 250 изключителни предложения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР