Хип-хоп изпълнителите Павел и Венци Венц избухнаха с нов проект

...
Хип-хоп изпълнителите Павел и Венци Венц избухнаха с нов проект
Коментари Харесай

Павел и Венци Венц откраднаха клип на руска мегазвезда

Хип-хоп изпълнителите Павел и Венци Венц избухнаха с нов план на международно равнище, само че уви, изцяло краден! Фенове на рапърите, продуцирани от „ Вирджиния рекърдс ” са във екстаз от свежото лятно парче „ Само да поискаш ”, само че са разочаровани, че е безусловно копие на видеоклипа на съветския рапър Егор Крит „ Потрачу ”.

Сюжетът и в двете видеа в жанр „ Бързи и гневни ” е идентичен – скъпи и бързи коли, красиво момиче в хотелска стая, татуирани мъжаги, а финалът и в двата клипа приключва със залез. Тексът на песента също е подобен. И в двете части се споделя на какво е подготвен един влюбен мъж поради обичаната жена – да полети до всяка точка на света, да похарчи всичките си пари единствено, с цел да е с нея.

„ Темпото в двете части е безусловно еднообразно – 80 Bpm. На моменти мелодичното редене на думи е едно към едно. Бийтът на ударните принадлежности е леко изменен. Басовата линия също е леко друга като дължина на баса. За видеата пък да не приказваме. На моменти е същото ”, разяснява пред „ Уикенд ” известен музикален специалист, поискал анонимност поради общите си планове със Саня Армутлиева.

И до момента в който парчето на съветския Криско, който сега е № 1 в хип-хоп музиката на локалния пазар, е събрало над 58 милиона гледания в канала за видеосподеляне ютуб, това на Павел и Венци Венц към този момент е има скромните 900 000.

„ Явно си мислят, че в България не се гледа и слуша съветска музика и няма да разберем, само че в действителност съветските рапъри са относително известни у нас ”, гневят се почитатели на другояче надарените музиканти.  И двата клипа са снимани в Дубай, само че с разлика от 2 години. Павел и Венци Венц снимали видеото ки в Меката на лукса цели три дни. По време на престоя им се събрала агитка от почитатели, които неподготвено застанали пред камерата и се присъединили в фотосите. 



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР