Хималаите, Мадагаскар и националният парк Кибале в Кения са обявени

...
Хималаите, Мадагаскар и националният парк Кибале в Кения са обявени
Коментари Харесай

Хималаите, Мадагаскар и Кения са най-добри за отдих сред дивата природа

Хималаите, Мадагаскар и националният парк Кибале в Кения са оповестени за най-хубавите дестинации за отдих измежду дивата природа през 2023 година, оповестява Travel Daily Media, базирайки се на данни на Craft Travel.

И по този начин, първото място в класацията беше заето от Хималаите с назъбени планински върхове, долини и ледници. Желаещите да се провиснал надалеч от цивилизацията са поканени да останат в едно от планинските села на шерпите и да поговорят с локалното население. Следващата е островната страна Мадагаскар, която е дом на доста разнообразни екосистеми, което я прави едно от най-хубавите места в света за проучване на дивата природа.

Челната тройка добавя националният парк Кибале в Кения, ситуиран сред Великата рифтова котловина и басейна на река Конго. Четвъртото място доближи Брегът на скелетите в Намибия. Груб и недопечен, този далечен ъгъл на света предлага неповторим и необикновен взор към африканската пустиня, с внушителни дюни и обширни равнини, оградени от ледените води на Атлантическия океан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР