`Хилядите протестиращи са безсилни и маловажни, защото зад тях няма

...
`Хилядите протестиращи са безсилни и маловажни, защото зад тях няма
Коментари Харесай

Заркова обърна внимание на важен момент от изказване на кмета на Враца

`Хилядите протестиращи са безсилни и маловажни, „ тъй като зад тях няма лица “ - споделя кметът на Враца, столицата на окаяната Северозападнала България. С тази фраза, коства ми се, той споделя всичко за неуместните, които ни ръководят.
Тези хора - за разлика от другите, които излизат по площадите със личните си лица и желаят правда и правдивост - „ Лицата зад тях “ обяснимо са им по-важни и от техните същински.
Лицата зад тях! - това са тези, които ги вадят от ниското и ги поставят на върха на обрулената държава; тези, които ги преобразяват от мисирки и калинки на кметове, министри и депутати; които им диктуват къде да се подпишат, какво да кажат, от кое място да откраднат, за кого да заделят...и които ги чистят, като се омажат с едни правосъдни тоги, вместо с парцали...
От техните си лица те употребяват, наподобява, единствено устата – да лапа трохите и да приказва по тв приемниците, до момента в който тези „ зад тях “ бъркат в джобовете на феновете, написа журналистката Анна Заркова в обществената мрежа фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР