Хиляди венецуелци дефилираха вчера в столицата Каракас, за да изразят

...
Хиляди венецуелци дефилираха вчера в столицата Каракас, за да изразят
Коментари Харесай

Хиляди венецуелци дефилираха в Каракас в подкрепа на Мадуро

Хиляди венецуелци дефилираха през вчерашния ден в столицата Каракас, с цел да изразят поддръжката си за президента Николас Мадуро след " атентата ", който съгласно държавното управление е бил осъществен против него, заяви Франс прес.
 
" Ето народът, който пази Николас Мадуро ", скандираха стачкуващите, водени от втория човек във властта, ръководителя на проправителственото Учредително заседание на Венецуела Диосдадо Кабельо.
 Хиляди венецуелци дефилираха в Каракас в поддръжка на Мадуро БГНЕС

 

Мадуро не взе участие в това шествие, както и в предходното сходно предишния понеделник, отбелязва организацията. Президентът не се е появявал на обществено място от 4 август, датата на хипотетичното нападение с дронове по време на боен церемониал в Каракас, на който той присъстваше.-->
 
" Никаква амнистия, с цел да няма повече заприказва. Тези, които са забъркани в това нападение, би трябвало да бъдат изправени пред съда, без значение по какъв начин се споделят ", съобщи в края на шествието Диосдадо Кабельо.
 Хиляди венецуелци дефилираха в Каракас в поддръжка на Мадуро БГНЕС

 
Мнозина от участниците в акцията размахваха плакати с послания на поддръжка за Мадуро, както и портрети на предшественика му Уго Чавес. Голяма част от стачкуващите бяха държавни чиновници и представители на селски придвижвания, които дефилираха с вдигнати мачете.
 
Мадуро упрекна колумбийския президент Хуан Мануел Сантос, чийто мандат завърши, американската " империя " и венецуелската съпротива, че са виновни за нападението от 4 август.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР