Хиляди въоръжени активисти от оръжейното лоби от цяла Америка се

...
Хиляди въоръжени активисти от оръжейното лоби от цяла Америка се
Коментари Харесай

Хиляди въоръжени активисти излязоха на митинг във Вирджиния

Хиляди въоръжени деятели от оръжейното лоби от цяла Америка се събраха през днешния ден на протест пред законодателното заседание на Вирджиния, с цел да стачкуват против новите ограничавания, препоръчани от законодателите на щата, а локалните управляващи се приготвят за прояви на принуждение, съобщи Ройтерс.

Митингът стартира в студеното утро с празнична атмосфера по улиците на Ричмънд . Мнозина от протестиращите бяха облечени в камуфлажни облекла и носеха оръжие, като си разменяха смешки с идващи участници в проявата.

 
View of the gun rights rally taking place outside of the Virginia State Capital to protest proposed gun control laws from the legislature’s Democratic majority

— Daily Caller (@DailyCaller)

Някои разглеждаха предлаганите от търговци тематични тениски и други артикули, доста от които с лозунги в поддръжка на президента Доналд Тръмп.
 
 БГНЕС

През ноември предходната година демократите поеха контрола над законодателното заседание на Вирджиния за пръв път от едно потомство с акция , обещаваща по-строг достъп до владение на оръжие, напомня организацията.-->

 
 БГНЕС

Протестиращите деятели настояват, че Вирджиния потъпква конституционното им право за владеене на оръжие и декларират, че днешната демонстрация ще помогне на жителите да схванат какъв брой бързо могат да изгубят опцията да носят оръжие, според от това кой ще завоюва изборите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР