Хиляди се включиха в шествие в центъра на американската столица,

...
Хиляди се включиха в шествие в центъра на американската столица,
Коментари Харесай

Хиляди се включиха в молитвено шествие в подкрепа на Тръмп във Вашингтон

Хиляди се включиха в шествие в центъра на американската столица, с цел да се помолят и да покажат поддръжката си за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Асошиейтед прес.

Шествието се простираше от мемориала на Линкълн до Капитолия. То се състоя единствено часове, преди Тръмп да разгласи номинацията на консервативната съдийка Ейми Кони Барет за член на Върховния съд.

Малко от присъстващите носеха маски. Някои от тях носеха червени шапки с козирка и надписи "Да създадем Америка още веднъж набожна ", имитиращи лозунга на Тръмп "Да създадем Америка още веднъж велика ".

Вицепрезидентът Майк Пенс произнесе тирада от стъпалата на мемориала на Линкълн. Той съобщи, че е пристигнал с цел да покаже благодарността си към президента Тръмп и прикани събралите се да се молят за номинираната за Върховния съд съдийка.



Шествието беше проведено от преподобния Франклин Греъм, закостенял евангелист и покровител на Тръмп. Мнозина от събралите се наподобява са студенти в частен евангелистки християнски университет в щата Вирджиния.



(Getty Images/Guliver)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР