Хиляди протестират в Лондон срещу ограниченията във връзка с Covid-19

...
Хиляди протестират в Лондон срещу ограниченията във връзка с Covid-19
Коментари Харесай

Масов протест в Лондон срещу мерките за Covid-19

Хиляди стачкуват в Лондон против рестриктивните мерки по отношение на Covid-19 откакто полицията издаде предупрежнеие да съблюдават обществената отдалеченост.

Демонстрацията под наслов „ Ние не сме съгласни “ идва седмица откакто около сходен митинг се стигна до конфликти, при които бяха ранени минимум 12 служители на реда и бяха задържани 32 души, оповестява Българска телеграфна агенция.

Хиляди през днешния ден се събраха на площада „ Трафалгар “ със скандиране „ Ние ще победим “. Днешният митинг е проведен 6 месеца, откакто бе признат закон за ковид, който дава провомощия на правиетлството да постанова карантина. Организаторите сплотяват разнообразни групи хора. Някои са последователи на тайни теории за мрежата 5G, други са скептици във връзка с вируса, трети са срещу задължинелното имунизиране. Полицията съобщи, че принуждение по време на митинга няма да бъде толерирано.

В Англия е в действие разпореждане да не се събират повече от 6 души на едно място, само че в случай че това явно по време на митинга няма да се случи, полицията ще изисква да се съблюдава правилото за обществена отдалеченост и в случай че се наложи, при положение на неспазването му, ще разпръсне стачкуващите.

Утре е планувана друга демонстрация от същите уредници в „ Хайд парк “ под формата на пикник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР