Хиляди протестират днес в Лондон срещу Брекзит, докато депутатите обсъждат

...
Хиляди протестират днес в Лондон срещу Брекзит, докато депутатите обсъждат
Коментари Харесай

Хиляди на протест срещу Брекзит в Лондон

Хиляди стачкуват през днешния ден в Лондон против Брекзит, до момента в който депутатите разискват новото съглашение на премиера Борис Джонсън с Европейски Съюз за излизане на Англия от Евросъюза, предадоха международните организации.
Протестиращите, мнозина от които със сини барети с жълти звезди, символизиращи знамето на Европейски Съюз, дойдоха всеобщо с метрото и рейсовете на площада на Народното събрание.
" Аз не си потеглям ".

На една от улиците група протестиращи с вързани на краката звънчета и с тояги извършиха обичаен британски танц. Една от танцьорките - Кейт Фишър, означи, че занимателните демонстрации са по-ефективни.

На други места настроението не бе толкоз приповдигнато. Сара Спур, която се грижи за двете си деца инвалиди, сподели, сдържайки сълзите си, че е извънредно обезпокоена от вероятността Англия да напусне Европейски Съюз.

Британският парламент стартира тази заран изключителното си съвещание, отдадено напълно на съглашението за излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз. Депутатите ще гласоподават по договорката за Брекзит, подписана в четвъртък от Лондон и Брюксел. Очаква се вотът да бъде доста оспорван.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР