Хиляди протестиращи се събраха в Стокхолм срещу участието на Израел

...
Хиляди протестиращи се събраха в Стокхолм срещу участието на Израел
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: Хиляди протестиращи се събраха в Стокхолм срещу участието на Израел в Евровизия

Хиляди протестиращи се събраха в Стокхолм против присъединяване на Израел в Евровизия.

Вторият полуфинал на тазгодишния конкурс за ария на Евровизия ще се организира в Малмьо, Швеция, в четвъртък, 9 май, като представянето на Израел се чака да притегли вниманието.
Около 100 000 гости се събраха в южния шведски град за годишното събитие, което се организира на фона на митинги и протести против военната акция на Израел в Газа, провокирана от офанзивата на Хамас на 7 октомври.
Шведските управляващи ускориха ограниченията за сигурност и се приготвят за вероятни вълнения по време на седмицата на Евровизия.
Полицейски чиновници са видяни да патрулират по улиците на Малмьо и, от водни скутери, по каналите на града.
Около Малмьо Арена, която е хазаин на надпреварата, са сложени железни барикади и огромни бетонни блокове, а полицията охранява мястото и ревизира чантите на посетителите.
Посетителите би трябвало да преминат през железни детектори, преди да влязат в арената, и имат право да носят единствено дребни портмонета в залата.
Полуфиналът в четвъртък ще включва двама от любимците за победа, швейцареца Немо с песента „ The Code “ и Йост Клайн от Холандия с песента „ Europapa “, както и Еден Голан от Израел с песента й „ Hurricane “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР