Хиляди привърженици на американския президент Доналд Тръмп се събраха във

...
Хиляди привърженици на американския президент Доналд Тръмп се събраха във
Коментари Харесай

Привърженици на Тръмп проведоха шествие във Вашингтон

Хиляди последователи на американския президент Доналд Тръмп се събраха във Вашингтон, повтаряйки изказванията му, че изборите на 3 ноември са "откраднати ", съобщи Асошиейтед прес.

Демонстрантите се струпаха от двете страни на улицата при прекосяването на кортежа с колата на Тръмп, когато той реши да се отклони от маршрута си, с цел да ги поздрави, до момента в който напускаше града.

След като минаха в шествие от Фрийдъм плаза покрай Белия дом по Пенсилвания авеню, последователите на Тръмп се събраха пред постройката на Върховния съд. Като цяло демонстрациите бяха мирни, като известно напрежение се появи, когато контрадемонстранти скандираха "Вие загубихте! ", отбелязва Асошиейтед прес.

Полицията беше отделила огромни елементи от центъра на Вашингтон, преди деянията, проведени основно посредством обществените мрежи. Още преди седмица американски медии оповестиха, че претендентът на демократите Джо Байдън печели изборите, само че Тръмп не е признал провалянето си и заплаши със правосъдни борби за оборване на резултата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР