Хиляди преглеждания и споделяния само за дни на видео, в

...
Хиляди преглеждания и споделяния само за дни на видео, в
Коментари Харесай

ВИДЕО, разобличаващо измамата COVID-19, стана хит в мрежата

Хиляди преглеждания и споделяния единствено за дни на видео, в което уважавания академик Джери Дей приказва за тематиката, която вълнува целия свят сега - COVID-19 .
Различното от всички останали сходни видеа е, че тук се отхвърля всичко известно ни за заболяването. Твърди се, че всичко е машинация.
" Най-накрая измамата „ корона вирус “ е към този момент разобличена! Не единствено статистиката е подправена, само че и самите проби, както и цялата пандемия. Всичко се оказа една огромна, дългоопашата неистина още през цялото време! Най-голямата неистина за всички времена!
По-голяма и от тази за ХИВ и СПИН! Благодарение на към момента съществуващите доблестни и смели учени и лекари и всеобщото шерване на обстоятелства и фалшификации в обществените медии, измамата беше скоростно разобличена. Това видео демонстрира по какъв начин са направени тези фалшификации от здравна позиция.
Останалото към този момент го знаем от теориите на конспирациите, които към този момент се трансформират в модели на действителността. ", написа в своя профил Фейсбук потребителя Хрисо Владимиров и ползва видеото, за което анонсирахме.
Субтитри на български език може да си включите от вариантите в назъбеното колело.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР