Хиляди представители на силния пол са се регистрирали в нов

...
Хиляди представители на силния пол са се регистрирали в нов
Коментари Харесай

Сайт за запознанства цели да улесни мъже с малки пениси

Хиляди представители на мощния пол са се записали в нов уебсайт за запознанства, целящ да улесни мъже с дребни пениси в намирането на идеалната партньорка, написа в. "Дейли остарял ".

Създателят на уеб страницата Dinky One (Дребния) Дейвид Минс споделя, че вярата му е посредством него да "нормализира " мъжките полови органи със скромни размери.

В деня на лансирането му в уеб страницата са се записали над 27 000 души - 27 % дами, 71 % мъже и два % трансджендъри. Мнозинството са от Англия, следвани от Съединени американски щати и Бразилия.

Пуснаха мъжки секс кукли с бионичен пенис

"Откликът е свръхестествен. На всеки четири секунди се записва нов член. Идеята е да помогнем на мъжете с дребни пениси да открият подобаващата партньорка. Мисля, че нещата могат да се случат по-лесно, в случай че хората "свалят картите " онлайн. Така те могат да стартират да градят връзка, без да имат скрити терзания ", споделя Минс.

Потребителите на уеб страницата могат да избират сред 24 полови идентичности и желана полова ориентировка.

Дейвид Минс добавя, че има редица аргументи, заради които дамите могат да изразят желание към мъже с "малки пакети ". Лишените от внушително геройство представители на мощния пол, да вземем за пример, компенсират с други умения като по-голям опит в оралния секс, отбелязва основателят на уеб страницата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР