Хиляди лица, претендиращи за обезщетения за лична независимост (PIP), може

...
Хиляди лица, претендиращи за обезщетения за лична независимост (PIP), може
Коментари Харесай

Обяснени плащания със задна дата на PIP: Хиляди може да се дължат до 12 000 британски лири от DWP

Хиляди лица, претендиращи за компенсации за персонална самостоятелност (PIP), може да се дължат просрочени заплащания на стойност до 12 000 английски лири от Министерството на труда и пенсиите (DWP ).

Отделът за компенсации започва административно упражнение през 2021 година, откакто разпоредбите по отношение на оценката на компенсациите се трансформираха. PIP е обезщетение, изплащано на хора, които имат дълготрайни психологични или физически болести или увреждания, и сумата, която получавате, зависи от това по какъв начин вашето положение или увреждане ви визира.

Има два съставния елемент на PIP - Daily Компонент за живеене и съставен елемент за подвижност - и всеки заплаща по-ниска и по-висока ставка. Ако отговаряте на изискванията и за двете по-високи ставки, можете да получавате 184,30 английски лири на седмица. За да разбере на каква сума отговаряте на изискванията, DWP прави оценка на PIP.

Преди 2021 година разпоредбите за оценка на DWP демонстрираха, че някои ищци получават по-ниски PIP заплащания, до момента в който на други изцяло им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР