Хиляди казаха последно сбогом на легендата на Берое Петко Петков,

...
Хиляди казаха последно сбогом на легендата на Берое Петко Петков,
Коментари Харесай

Хиляди изпратиха в последния му път футболната легенда Петко Петков

Хиляди споделиха последно довиждане на легендата на „ Берое ” Петко Петков, съобщи БГНЕС.

“Каквото и да напишем за огромния Петко Петков ще бъде малко! Истински предан на зеления тим, постоянно правилен. Рекордьорът по маркирани голове за обичания тим, печелил купи и безчет мачове със зелената фланелка! Благодарим ти за всичко, което ни даде! Оставаш вечно в сърцата ни и постоянно ще бъдеш с нас! Легендите не умират! ” написаха от „ Берое ” в памет на почетния жител на Стара Загора.

Дълга опашка от негови фенове се изви пред постройката на Държавна опера-Стара Загора, където бе поклонението. Да отдаде последна респект към именития нападател пристигна кметът Живко Тодоров, както и съветникът на спортния министър Гошо Гинчев, който сервира съболезнования и от името на Кралев.

За поклонението в Стара Загора дойдоха Михаил Касабов, изпълняващ длъжността ръководител на Българския футболен съюз, заместникът му Антон Попов и някогашният президент Валентин Михов. Сред хилядите пристигнали да изпратят легендата в последния му път бяха още Димитър Димитров-Херо, Емил Костадинов, Ваня Джаферович. Дойдоха съотборниците на Петко Петков, някогашни и сегашни футболисти, почитателите на „ Берое ”, както и доста жители, фенове на красивата игра и майсторството на Петко Петков.

Петко Петков остава непостижим рекордьор по маркирани голове за тима на „ зелено-белите “, повторен голмайстор на „ А “ група, притежател на голям брой награди. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР