Хиляди жители на Москва излязоха на протест с искания за

...
Хиляди жители на Москва излязоха на протест с искания за
Коментари Харесай

Пореден протест в Москва: Граждани настояват за демократични избори

Хиляди поданици на Москва излязоха на митинг с претенции за демократични избори по време на локалния избор на 8 септември. Демонстрациите в съветската столица се случват макар възбрана и насилствени арести при предходни митинги, написа „ Ройтерс”.
Снимка: Reuters
„ Русия ще бъде свободна!” и „ Това е нашият град!” – това скандираха повече от 2000 стачкуващи. Техните претенции са свързани с това опозиционни претенденти да бъдат позволени да вземат участие в изборите.
Над 250 арестувани на опозиционните митинги в Русия в събота (СНИМКИ И ВИДЕО) Владимир Путин в това време отиде в Крим, с цел да кара мотор с „ Нощни вълци ”
Освен това протестиращите приканват за освобождението на към този момент арестувани деятели.

Именно тези митинги в Москва са най-продължителните от 2011-2013 година насам. Тогава хиляди още веднъж излязоха поради подозрения в изборни измами. Жителите на съветската столица настояват, че в случай че демонстрациите спрат – няма да има никаква вяра.
Снимка: Reuters
„ Трябва да покажем на управниците, че няма да се откажем и приемем обстоятелството, че почтени хора се арестуват,а изборите се крадат”, съобщи един от недоволстващите.
17-годишно момиче се трансформира в знак на митингите в Русия Опозицията отбелязва 20-тата годишнина от ръководството на Путин с демонстрации
Въпреки позицията си, жителите се тормозят от принуждение от страна на ръководещите.
Снимка: Reuters
В хода на демонстрациите полицията прикани жителите да се разпръснат
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР