Хиляди испанци, живеещи затворени със седмици в домовете си под

...
Хиляди испанци, живеещи затворени със седмици в домовете си под
Коментари Харесай

Хиляди испанци под карантина гневни на краля, искат да дари незаконното богатство на баща си

Хиляди испанци, живеещи затворени със седмици в домовете си под карантина поради ковид, показаха гнева си по време на тирада на крал Фелипе с тракане на тигани по балконите на жилищата си.

Повод бе освен пандемията и наложените ограничавания, само че и последният корупционен скандал , в който бе забъркано името на кралското семейство.
 Испания затваря всеобщо хотелите си поради ковид
Испания затваря всеобщо хотелите си поради ковид

Решението е на хотелиерската асоциация в страната

Припомняме, че по-рано стана ясно, че актуалният испанскикрал Фелипе VI се отхвърля от наследството на татко си - Хуан Карлос. В изказване на Двореца се споделя още, че отдръпналият се монарх ще бъде лишен и от годишната си прехрана в размер на близо 200 000 евро.

Хуан Карлос е разследван поради получени 100 млн. $ от Саудитска Арабия в швейцарска банка посредством панамски фонд.

Испанците, гневни на краля, желаеха да се подари противозаконното благосъстояние на някогашния крал за опазването на здравето в страната.
 Испанският крал се отхвърля от наследството на татко си
Испанският крал се отхвърля от наследството на татко си

Заради корупционен скандал

Испания също е измежду тежко засегнатите от вируса страни . По последни данни, близо 14 800 са сучаите, а 640 - умрелите.

Преди дни Испания разгласи изключително състояние поради рецесията с ковид, като сложи под 15-дневна карантина близо 47 млн. души в страната.

Всички нехранителни магазини, както и питейни заведения, заведения за хранене и кина са затворени, а жителите могат да напущат домовете си единствено поотделно и по съответна причина, като да вземем за пример да пазарят или да посетят аптеката.

Самият Фелипе разгласи, че пробата му за ковид е негативен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР