Хиляди хора се връщат по селата си с надежда да

...
Хиляди хора се връщат по селата си с надежда да
Коментари Харесай

Хиляди заминават по селата в убежище от коронавируса

Хиляди хора се връщат по селата си с вяра да се предпазят от ковид. Това са най-вече по-възрастните, които попадат в най-рисковата група, а също и хората със свободни специалности, които имат къщи на село.

Най-рисковият интервал за разпространяването на ковид Коронавирус 19 ще е доникъде - края на месец Май, когато по-високите температури ще отстраняват главният риск от разпространяването на болестта по натурален път.

Един от основните проблеми сега в България, е че медиите популяризират информацията за публично записаните случаи на инфектирани с ковид, само че не регистрират това, че поради инкубационният интервал от сред 3 и 24 дни (по данни на Световната здравна организация - СЗО), в действителност броят на инфектираните евентуално е в хиляди, само че не може да бъде " измерен публично ".

Най-добрата защите сега е предварителната защита, като се преустановят непотребни пътувания, разходки, срещи и контакти.

В изискванията на световна пандемия, излиза наяве какъв брой огромна е зависимостта на хората от градския им метод на живот и неспособността сами да създават храна. Малкото изключения на самостоятелни от системата и изискванията хора в селата, ще са точно тези, които са най-защитени в актуалната здравна и икономическа рецесия.
Време за преосмисляне на: - метод на живот- метод на хранене- ценностна система- зависимости
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР