Хиляди хора изказаха възмущението си след като внук разказа в

...
Хиляди хора изказаха възмущението си след като внук разказа в
Коментари Харесай

Жесток побой и обир от рецидивист шокира „Фейсбук”

Хиляди хора изрекоха възмущението си откакто внук описа в обществената мрежа „ Фейсбук” по какъв начин 82-годишният му дядо е бил брутално пребит от апаш рецидивист. Насилникът лишил 120 лева от възрастния мъж.

„ Към един часа през нощта лицето се пробвало да влезе в къщата, при което дядо ми излязъл. Сборичкали са се”, уточни пред NOVA Георги Вачев, внукът на потърпевшия.

„ Имало е побой, Хвърлил си е портмонето със 120 лева по него с единствената концепция да се избави. Дядо ми да си избави живота, тъй като е било на живот и смърт”.

Георги Вачев акцентира, че дядо му е със съществени травми. В момента е в болница със счупена скула и пострадвания по цялото тяло.

„ От полицията разбрахме, че причинителят е престъпно проявен. Лежал е в пандиза за същото действие и преди. Баща ми го познава. Викал го е няколко пъти да му оказва помощ в двора. Крадецът живее през няколко къщи”, описа синът на потърпевшия.

Постът за потърпевшия възрастен мъж е споделен от над 50 000 консуматори на „ Фейсбук” и е коментиран над 14 000 пъти. Крадецът е от ромски генезис.

„ Целта на моя пост е да доближи до оптимално доста хора. Този път откровено се надявам причинителят да си получи заслуженото. Законите са за всички и те би трябвало да се спазват”, съобщи Георги Вачев. Той акцентира, че хората пот селото се тормозят да приказват за станалото.

„ Има нападения непрекъснато в къщи, в които живеят възрастни хора. Когато хванем крадеца на терен, първо уведомяваме полицията. Предаваме ги с протокол”, изясни Владимир Попов, представител на охранителната компания в Славяново.

Предстои прокуратурата да реши дали да изиска непрекъснато задържане за крадеца. В противоположен случай той ще бъде пуснат на независимост след 72 часа в ареста.

Роми нападнаха горски с брадви и мачете

Пребиха 18-годишно момче, в Бяла излязоха на митинг

Пребиха млад мъж от Русе за сливи

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР