Хиляди граждани се стекоха на пл. Освобождение в центъра на

...
Хиляди граждани се стекоха на пл. Освобождение в центъра на
Коментари Харесай

Хиляди излязоха на площада в Ботевград в подкрепа на кмета Гавалюгов

Хиляди жители се стекоха на пл. " Освобождение " в центъра на Ботевград в поддръжка на кмета Иван Гавалюгов, определен от Политическа партия МИР.

Те са недоволни от решението на Административен съд-София област, с което се цели отстраняването на ботевградския кмет , акцентират от Политическа партия Мир.
 Върховен административен съд удостоверява спор на ползи при кмета на Ботевград
Върховен административен съд удостоверява спор на ползи при кмета на Ботевград

Потвърждава решение на КПКОНПИ

" Няма да отстъпим и няма да позволим на един локален феодал с патент на ГЕРБ, който вилнееше из община Ботевград до 2015 година, да промени избора на ботевградчани, а ние избрахме Иван Гавалюгов ", разгласи жител на града и прикани събралото се голям брой да не се опасяват и да отвоюват правото на Иван Гавалюгов да извършва работата, за която е посочен и определен от ботевградчани.

От своя страна ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев съобщи пред протестиращите, че няма да отстъпи и няма да разреши статуквото да смъкна един законно определен кмет , който не се подвоумил да вкара нов жанр в ръководството на града и да се опълчи на олигархично-феодалния модел, налаган с години от околните до ГЕРБ семейство Златеви .
 Кметът на Ботевград остава на поста си Обновена
Кметът на Ботевград остава на поста си

ОИК-Ботевград не видя съображение Иван Гавалюгов да бъде отхвърлен

" Вие, ботевградчани, избрахте да сте първият свободен град в България, като не се уплашихте и посочихте за ваш избор Иван Гавалюгов. И това няма да се промени, тъй като ние няма да спрем да пазиме с всички законни средства Вашият избор " безапелационен беше Славчев и добави, че в случай че се наложи, ще блокират основни пътни артерии или ще реалокират митинга под прозорците на Министерския съвет .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР