Хиляди феновете на легендарната група Queen предложиха в YouTube свои

...
Хиляди феновете на легендарната група Queen предложиха в YouTube свои
Коментари Харесай

”Queen” пуснаха уникални клипове със записи на свои фенове /видео/

Хиляди почитателите на именитата група Queen предложиха в YouTube свои версии на три части на бандата на Фреди Меркюри, предава Ройтерс. Над 10 хиляди души от 120 страни се включиха в плана ”You Are The Champions ”.
В него група Queen помоли почитателите си да създадат свои музикални и изпълнителски версии на три паметни части на бандата - " Bohemian Rhapsody ", " Don`t Stop Me Now " и " Kind of Magic ".

Кампанията беше стартирана по отношение на това, че песента " Бохемска рапсодия " стана първото парче, записано преди 90-те години на предишния век, достигнало 1 милиард гледания в YouTube.

Китаристът на Queen Брайън Мей показа разчувствуван: " Това е най-голямата премия за един създател, какъвто и да е той - да види че творчеството му е въодушевило и други хора непринудено да се изявят! ".

В акцията се изявиха почитатели от всички възрасти и от всички краища на света, като пееха " Рапсодията " и я свиреха на най-различни принадлежности - от китара и пиано до арфа и цигулка; танцуваха под звуците на " Don`t Stop Me Now " или рецитираха театрално стиховете на " Kind of Magic ".

Песните бяха записани в кухнята или на полето, като доста чести бяха и " двойниците " на фронтмена Фреди Меркюри. А в някои от клиповете участниците танцуваха под ритмите на частите пред стадо крави или посред улицата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР