Хиляди фенове в България и по света прекараха безсънна нощ,

...
Хиляди фенове в България и по света прекараха безсънна нощ,
Коментари Харесай

Гришо и спортната лудост на един народ

Хиляди почитатели в България и по света прекараха безсънна нощ, с цел да могат да стискат палци на най-хубавия български тенисист Григор Димитров против руснака Данийл Медведев. Двамата играха на полуфинал на Откритото състезание на Съединени американски щати - последния за годината шампионат от Големия шлем. След серия от отлични мачове и победа над Федерер, българинът загуби с 0:3 сета и няма да спори за трофея.
Медведев разруши американската фантазия на Гришо Най-добрият ни тенисист отстъпи с 0:3 сета в полуфиналите на US Open
" Смятам, че цяла България би трябвало да се гордее с него. Не му доближи. Смятам, че Медведев имаше шанс в този мач. Гришо е най-хубавият! Да мачка и да продължава напред ", декларира Ани, която изгледа срещата в столично заведение.

" Медведев се оказа доста постоянен от главната линия. Това дефинира изхода на мача - за жалост отрицателно. Въпреки всичко това Григор направи страховит шампионат, доста хора не чакаха. Всички имаме с какво да се гордеем ", прибавя Цецо.

Подобно беше настроението и оттатък Океана. Не единствено в Ню Йорк и по трибуните на корта българите стискаха палци на Димитров. В Чикаго агитката се събра в локално заведение, с цел да поддръжка родения в Хасково тенисист.

" Мога да кажа, че беше доста вълнуващо да виждам Григор Димитров! Така е в спорта - постоянно има печеливши и губещи. Хубавото е че той е още млад. За мен, като българка, беше доста вълнуващо! Горе главата, Гришо! ", съобщи Ваня след мача.

" Независимо от резултата, Григор се показа ослепително! Голямо достолепие! Аз мисля, че той има огромно бъдеще и все по този начин да ни радва нас българите по целия свят ", прибавя Иван.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР