Хиляди фенове на рок и метъл музиката напълниха Гребната база

...
Хиляди фенове на рок и метъл музиката напълниха Гребната база
Коментари Харесай

Хиляди куфеят край Гребната в Пловдив на Hills of Rock СНИМКИ

Хиляди почитатели на рок и метъл музиката изпълниха Гребната база за първия ден на Hills of Rock. Старт на най-грандиозния фестивал на твърдия саунд дадоха българите от D2. Момчетата на фронтмена Митко Кърнев подгряха с осъществяванията си публиката, а след тях щафетата поеха Irforce и Serenity, написа trafficnews.bg. Те подгряха публиката за появяването на трите огромни звезди на основната сцена - Fish, Crematory, Sabaton.
Феновете експлоадираха, когато на сцената се появи именитият вокал на Мarillion Фиш. Той не губи време и заби най-емблематичните части от интервала му в групата от албума " Сlutching at Straws " от 1987 година Изпя всичи части от албума. Публиката полудя на осъществяванията на емблематичните " Sugar Mice ", " Incommunicado " и " Warm Wet Circles ".
На 60 години музикантът сподели, че е допълнително от добра форма и не си пое мирис нито за миг с феноменалните си изпъления. Фиш бе преметнал голям шал, макар че преди идването си под тепетата изрази терзания, че като породист шотландец най-вече се опасява от жегите и ще ги бори с шапка на главата. Музикантът заби всички шлагери от албума си с Мarillion и дълго бе приветстван от почитателите.
Докато шотландецът пееше, от входа на фестивалния град продължаваха да прииждат почитатели и малко преди осъществяването на втората тайфа - Crematory, в зоната към този момент беше цялостно. Публиката не остана излъгана от осъществяванията на едни от най-ярките представители на немската рискова дет метъл сцена. 100-килограмовият вокал на бандата Герхард Щас пя най-знаковите им песни, които съчетават мелодични линии с тежки рифове и дет вокали.
Жест към домакините бе появяването на пианистката на групата Катрин Гогер и на барабаниста Маркус Юлих с шапки с герба и цветовете на България. Около 22.30 часа се чака на сцената да излязат и хедлайнерите на вечерта - Sabaton.
Озвучаването на феста е съвършено, доста са почитателите на музиката и пред другите подиуми на фестивала. Сред гостите на фестивала има и доста чужденци, пристигнали под тепетата особено за Hills of Rock.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР