Хиляди фенове на Аталанта стояха будни до ранните часове на

...
Хиляди фенове на Аталанта стояха будни до ранните часове на
Коментари Харесай

Ултрасите на Аталанта изкуфяха след класирането в ШЛ

Хиляди почитатели на Аталанта стояха будни до ранните часове на четвъртък, с цел да отпразнуват дружно с отбора класирането към елиминационната фаза на Шампионската лига. Италианският отбор загуби първите си три срещи в групата, само че последваха един хикс и две победи, с цел да може бергамаските да последват Манчестър Сити към 1/8-финалите в шампионата.

Именно след успеха над Шахтьор Донецк с 3:0, хиляди почитатели блокираха улиците около летището в Бергамо, макар студените температури край Милано.

Полузащитникът Мартин де Руун написа в Twitter: „ Пристигнахме в три през нощта и не мислихме, че ще има почитатели на аеропорта”, споделяйки видео от автобуса на клуба.

“We arrive at 3am. I don’t think there will be any fans at the airport.”
Atalanta fans: pic.twitter.com/1huo07DDEo
— Marten de Roon (@Dirono) December 12, 2019
Феновете развяваха флагове, пяха техните песни и палиха факли, до момента в който любимците им пътуваха към клубната база.

Папу Гомес и Луис Муриел пък се качиха на покрива на буса, с цел да се причислят към празненствата. Тазгодишното присъединяване на отбора от Бергамо е първо в групите на Шампионската лига, както и предстоят първите елиминационни срещи в тяхната история от конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР