Хиляди души се съблякоха благотворително на плажа Бонди. Хиляди се

...
Хиляди души се съблякоха благотворително на плажа Бонди. Хиляди се
Коментари Харесай

Хиляди души се съблякоха благотворително на плажа Бонди

Хиляди души се съблякоха благотворително на плажа Бонди. Хиляди се съблякоха голи на емблематичния плаж Бонди в Сидни за арт апаратура, целяща да увеличи осведомеността за рака на кожата и сигурността при излагане на слънце.

Известната плажна линия за сърфисти се трансформира в нудистки плаж за един ден, като към 2500 доброволци се съблякоха призори, с цел да театралничат на художника Спенсър Туник.

Мащабното художествено събитие “Съблечи се за рака на кожата ” беше в съдействие с благотворителна организация, която предизвиква австралийците да си вършат постоянни прегледи на кожата.

Броят на доброволците символизираше над 2000 австралийци, които умират всяка година от рак на кожата.

“Прекарал съм половината от живота си на слънце и съм имал няколко злокачествени меланома, които са ми били отстранени от гърба ”, съобщи пред Агенция Франс Прес 77-годишният участник Брус Фашър.

“Мисля, че това е добра идея, а и обичам да се събличам на плажа Бонди ”.

Туник е прочут с творбите си, изобразяващи голи тълпи. “Съвсем подходящо е да употребявам платформата си, с цел да прикани хората да се преглеждат постоянно, с цел да се предпазят от рак на кожата ”, сподели той. /БГНЕС

Зеолит- чудото на Родопите

 

Хиляди души се съблякоха благотворително на плажа Бонди

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР