Хиляди демонстранти се събраха днес в центъра на Лондон, за

...
Хиляди демонстранти се събраха днес в центъра на Лондон, за
Коментари Харесай

Многохиляден протест в Лондон с искане за нов референдум за Брекзит

Хиляди стачкуващи се събраха през днешния ден в центъра на Лондон, с цел да призоват за втори референдум за излизането на Англия от Европейския съюз, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.
 

Extraordinary numbers at the as it makes its way through the centre of London - tens of thousands of people here to show their support for a second referendum
— Lucy Hough (@lucyhough33)  
Кметът на английската столица Садик Хан е измежду политиците, участващи в протестното шествие, чиято кулминационна точка е пред Народното събрание. Той съобщи в Туитър, че това е " исторически миг в нашата народна власт ".
 
Организаторите чакат това да бъде най-голямата сходна проява. Според тях в нея ще се включат над 100 000 души. Хиляди деятели от цялата страна идват с към 150 рейса за присъединяване в проявата.
 
Massive gang of non-racists maraud the streets of London chanting non-racist slogans and not harassing foreigners.
— Dom Joly (@domjoly)  
Протестът, проведен от групата " Пийпълс воут " (в превод Народен вот), е подкрепян от английския в. " Индипендънт ", чиято онлайн петиция за втори референдум за Брекзит е подписана от близо 900 000 индивида.
 
През юни 2016 година британците с малко болшинство гласоподаваха за излизане от Европейски Съюз. Министър-председателката Тереза Мей изключва опцията за нов референдум за Брекзит. Социологическите изследвания демонстрират, че страната е надълбоко разграничена по въпроса.-->
 
London
— Sandra B (@sanshell_b)  
Англия би трябвало да напусне Европейски Съюз на 29 март следващата година, само че договарянията са затруднявани от различия, изключително за границата сред Северна Ирландия и Ирландия, която ще бъде единствената сухопътна граница сред Англия и Европейски Съюз след Брекзит. Има все по-големи страхове от овакантяване без договорка, което може да аргументи безпорядък на границите и в стопанската система.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР