Хиляди членове и симпатизанти на БСП поднасоха венци и цветя

...
Хиляди членове и симпатизанти на БСП поднасоха венци и цветя
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Нови избори и нов парламент


Хиляди членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия поднасоха венци и цветя на паметника на Бузлуджа по случай 129-та годишнина от учредяването на левицата.

От подножието на върха водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че този парламент е привършен и са нужни нови избори. Тя разяснява митингите и решението на Конституционния съд за имунитета на президента: „ Чисто юридически това, което четем, е, че могат да се събират данни по време на мандата на един президент, само че не може да се повдига наказателно гонене. Но може би по-голям е политическият прочит. Нахлуването на прокуратурата в президентството беше жестоко тъпчене на правовата страна, на Конституцията на страната. Ние поддържаме митингите - те са обективни. Радваме се, че най-сетне хората се освободиха от страха си и от апатията и свободно излизат на улицата и показват мнението си. Нашата позиция е оставка на държавното управление и предварителни избори”.

Заради заплаха от разпространяване на ковид тази година обичайният събор на левицата на историческата поляна не се състоя, а беше сменен с протест в центъра на София.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР