Хиляди часове ТВ сериали и филми на Disney ще станат

...
Хиляди часове ТВ сериали и филми на Disney ще станат
Коментари Харесай

Disney и Alibaba в стрийминг сделка за милиарди

Хиляди часове ТВ сериали и филми на Disney ще станат налични в Китай, откакто холивудският колос подписа огромна стрийминг договорка с поделение на Alibaba.

В пакета, който ще бъде наличен за потребителите на Video-on-Demand услугата Youku влизат над 1000 епизода сериали като DuckTales и My Friends Tigger & Pooh, хитови продукции като Pirates of the Caribbean и анимирани филми като Beauty and the Beast, Mulan и Frozen.

Сделката е за години напред, а огромна част от наличието става извънредно за Youku, тъй че не може да се излъчва на никое място другаде в Китай. Видеото ще се предлага за стрийминг онлайн, през мобилни устройства и на няколко модела умни тв приемници.

Това е идната сполучлива стъпка в тактиката за наличие в Китай на Disney, откакто предходната година колосът подписа договорка за римейк на Mulan като китайски филм с живи артисти. Новата сделка с Alibaba компенсира изцяло неуспеха на личната онлайн платформа DisneyLife , която затвори единствено след пет месеца. Тя започва през 2016 година, само че не съумя да се пребори с китайските регулатори по отношение на техните условия за задгранично наличие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР