Хиляди българи се редят на опашка с автомобилите си, за

...
Хиляди българи се редят на опашка с автомобилите си, за
Коментари Харесай

Хиляди българи се наредиха на границата с Турция на днешния празник

Хиляди българи се редят на опашка с колите си, с цел да влязат в Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево - Капъкуле на 3 март. На границата има коли с регистрационни номера от разнообразни райони в страната.

Една от аргументите за големия напор от пътуващи към Турция е евтината лира и ниската цена на бензина и дизела в югоизточната ни съседка. Също по този начин доста от нашенците се евентуално се възползват от по-дългата отмора при " обединение " на днешния неработен ден с уикенда.

Близкият до границата град Одрин се утвърди като мечтана дестинация за доста българи през последните години, напомня БГНЕС. Всеки уикенд се провеждат автобусни екскурзии за извършване на покупки.

Припомняме, че стотици се стекоха към бензиностанциите в цялата страна, с цел да заредят гориво.

Тази заран ситуацията беше по-спокойна, въпреки че тук-там към момента имаше хора, които зареждат бензин и дизел в туби и бидони.

От Българската петролна и газова асоциаци увериха, че суматохата не е основана на никакви справедливи обстоятелства, горива има и не се чакат проблеми с доставките и шоково повишаване.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР