ХилариКлинтън прекара сутринта, когато нейният съпруг бе импийчнат, в Капитолия,

...
ХилариКлинтън прекара сутринта, когато нейният съпруг бе импийчнат, в Капитолия,
Коментари Харесай

Как Мелания Тръмп реагира на процедурата за импийчмънт на съпруга й?

Хилари Клинтън прекара сутринта, когато нейният брачен партньор бе импийчнат, в Капитолия, с цел да събира поддръжка за него измежду демократите. Патриша Никсън непрестанно уверяваше репортерите, че брачният партньор й няма да се отдръпна - до самия миг, в който той подаде оставка. Илайза Джонсън , изтощена от туберкулоза, наблюдаваше своя брачен партньор по време на неговия импийчмънт (съд) от една стая против неговия кабинет в Белия дом.

Мелания Тръмп - едвам четвъртата първа дама, принудена да преживее опасността за импийчмънт на нейния брачен партньор, носи своя кръст безшумно, демонстрирайки отвращение да приказва обществено от името на брачна половинка си.

Самият той наскоро счупи върха по брой на туитове за един ден и произнесе най-дългата си митингова тирада, тъкмо когато (в Конгреса гласоподаваха за неговия) импийчмънт.

В същото време първата дама значително пазеше безмълвие - като се изключи един изострен туит по адрес на професор по право
, загатнал името на нейния 13-годишен наследник Барън Тръмп по време на слушанията за импийчмънт.

" Като всяка първа дама, тя се пробва някак си да откри своя лична пътека през (тази драма), - сподели Тами Виджил, професор по връзки в Бостънския университет и създател на книга за Мелания Тръмп и Мишел Обама. - В този съответен случай тя няма доста исторически материал, на който да се опре. " -->

Мелания Тръмп е казвала преди, че президентът е оня, който публиката би трябвало да слуша, откакто той е бил определен.

Докато президентът се оплаква от " огромната щета и контузия ", която процесът за импийчмънт " аргументи на чудесните и обичани членове на моето семейство ", говорителката на първата дама отхвърли, че госпожа Тръмп е засегната по някакъв метод.

" Госпожа Тръмп, както постоянно, е фокусирана върху това да бъде майка и брачна половинка, и е ангажирана в работа на нашата славна страна ", - сподели нейната говорителка Стефани Гришъм. - Тя е доста мощна и след толкоз години към този момент е привикнала на политически тормоз. "

Мелания Тръмп рядко разкрива пред обществото това, което е в мислите й, въпреки че е претърпяла и други сложни моменти от президентството на своя брачен партньор, в това число и двегодишното следствие на специфичния прокурор за хипотетичен сговор сред президентската акция на Тръмп и Русия.

Госпожа Тръмп резервира безмълвие, откакто някогашна моделка на " Плейбой " - актриса от порнофилми, обществено твърдеше че е имала и извънбрачни връзки с Тръмп преди да стане президент. Той отхвърли да е имал такива връзки с нея.

Мелания следва същата линия и по време на процедурата за импийчмънт. По време на първото си соло посещаване в Капитолия, съвпаднало с бурни събития там при слушанията от следствието против Тръмп, тя не анулира визитата и пренебрегва репортерите, които й подвикваха на всеослушание въпроси по какъв начин импийчмънтът се отразява на фамилията й, а се концентрира върху тематиката на своето посещаване - годишнината от подписването от президента на закона за намаляването на използването на опиоиди - тематика, с която тя персонално е ангажирана.

По-късно тя взе участие в многочислени събития във Вашингтон и из цялата страна, измежду тях: пътешестване до Южна Каролина с Карен Пенс, брачната половинка на вицепрезидента Майк Пенс, посрещане на формалната коледна елха на Белия дом, придружаване на водещия тежка борба президент до Лондон.

В разгара на дебатите към импийчмънта, тя и президентът също по този начин посрещаха доста конгресмени и други посетители в Белия дом.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР