Хилари Дъф почти бе заклеймена като най-лошата майка в Instagram,

...
Хилари Дъф почти бе заклеймена като най-лошата майка в Instagram,
Коментари Харесай

Атакуват Хилари Дъф, че пробила ушите на детето си

Хилари Дъф съвсем бе жигосана като най-лошата майка в Instagram, откакто реши да пробие ушите на 8-месечната си щерка Банкс. 31-годишната звезда бе атакувана с мнения под селфи в мрежата, които я нападнаха, че е предизвикала ненужна болежка на невръстното си дете.

„ Не мога да допускам, че някой е решил да аргументи ненужна болежка на бебето си като му пробие ушите. Това е принуждение над дете в моите уши и пулсирането на плътта и болката в ушите, без значение какъв брой щастливо наподобява бебето на фотографията, за мен не си заслужават “, написа един от почитателите на Дъф.

Друга фенка пък разяснява неналичието на единодушие на бебето да му се пробият ушите, а трета показа, че стопира да следва звездата.

Все отново се откриха и майки, които явно схващат решението на звездата и не го намират за неверно: „ Продупчих ушите на щерка си, когато беше на 3 месеца. Тя даже не се разсъни от сън по време на пробиването. Сега е огромна и в никакъв случай не е имала проблем с това. Вие сте луди да се вторачвате в нещо такова и да давате ум на някого по какъв начин да си гледа детето “.

Хилари не е единствената звезда, която бе нахокана, че е сложила обици на детето си. Карди Би, Кайли Дженър и Клое Кардашян също бяха подложени на критика за същото, написа PageSix.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР