Хилари Дъф е в топ форма! Актрисата показа съвършената си

...
Хилари Дъф е в топ форма! Актрисата показа съвършената си
Коментари Харесай

Хилари Дъф отслабва с хляб, шоколад и вино

Хилари Дъф е в топ форма! Актрисата сподели съвършената си фигура в профила си в Instagram и показа, че най-сетне е намерила режим, който работи.
 Хилари Дъф и фотосите на актрисата, които всички разясняват
Защо всички се подиграват на Хилари Дъф

Най-коментираните папарашки фотоси

На фотографията звездата от " Лизи Макгуайър " театралничи по бански. На фокус е фантастичната ѝ фигура. Хилари, която в края на 2018 година роди второто си дете, признава, че най-сетне е намерила режим, който ѝ оказва помощ да наподобява по този метод.

32-годишната актриса споделя, че продължава да брои макросите и това в действителност ѝ оказва помощ да остане слаба даже като яде самун, шоколад и вино.

View this post on Instagram
on Aug 4, 2020 at 2:41pm PDT

Тя продължава да работи с диетолог, върви на фитнес и е признателна, че е разкрила това, което работи за нея. А макросите, както в резюме назовават макронутриентите, в действителност са въглехидратите, мазнините и протеините.

View this post on Instagram
on Jul 30, 2020 at 11:48am PDT

Дъф поучава почитателите си, които също желаят да отслабнат, да отделят най-малко 30 минути дневно, с цел да се погрижат за себе си, макар че това е доста мъчно по време на обществена изолираност.
 Небцето на Хилари Дъф се възбужда от сирена и зехтин
Небцето на Хилари Дъф се възбужда от сирена и зехтин

Актрисата споделя за пристрастеностите си

Тя подсети на своите 15,3 милиона почитатели, че да се усещат добре, е също толкоз значимо, колкото храненето - " правете каквото ви кара да се чувствате добре, даже в случай че това не е обвързвано с храна или фитнес ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР