Хичо: Очакваме победа и в двата си мачаБившият футболист на

...
Хичо: Очакваме победа и в двата си мачаБившият футболист на
Коментари Харесай

Хичо: Очакваме победа и в двата си мача

Хичо: Очакваме победа и в двата си мача
Бившият футболист на Левски и Славия Николай Димитров-Хичо е убеден в триумфа на България над Кипър и Словения, съобщи кореспондент на БГНЕС. Полузащитникът съобщи, че това не са най-важните дуели за националите, само че макар напрежението, чака победа за,,трикольорите “.

,,Не мисля, че това са двата най-важни мача – да, последни са, само че толкоз. Очакваме победа. Няма защо да се връщаме назад към мача с Норвегия, постарахме се, не ни се получи, само че би трябвало да отдадем дължимото и на противника, те са мощен тим “, стартира крилото.,,Няма да бъде елементарно с Кипър. Силите са изравнени, в света има няколко тима, които са с класа над останалите и се чака да побеждават постоянно, при останалите е равностойно. Преди всеки мач има напрежение, тъй като има упования, само че в тима има опитни играчи, с задоволително мачове на национално и клубно равнище, които ще се оправят с нервите “, добави той.

Димитров приказва и за сгъстения цикъл от срещи и своята отлична момента форма. Хичо осъществя и двата гола за триумфа на своя Урал над Оренбург в среща от 14-ия кръг на съветското състезание.,,Мисля, че колкото по-начесто се играе, толкоз по-добре за един футболист. Старая се да играя на лимита на опциите си, ще се веселя, в случай че оказа помощ на тима да реализира позитивен резултат “, приключи халфът. България гостува на Кипър на 16 ноември, а три дни по-късно приема вкъщи Словения в последния си дуел от шампионата Лига на нациите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР