Хибридните атаки не са някакъв мираж. Има сериозни инвестиции в

...
Хибридните атаки не са някакъв мираж. Има сериозни инвестиции в
Коментари Харесай

Петков: Трябва да разграничим нашата привързаност към Русия от режима на Путин

" Хибридните офанзиви не са някакъв мираж. Има съществени вложения в известия и вести, които непрестанно се пробват да разклатят, освен у нас, само че и в Европа и по целия Източен фланг ", съобщи министър председателят Кирил Петков на началото на Годишната среща на бизнеса с властта.

" Това, което се случи на Шипка – може би е случайност, само че на 1 март „ Възраждане “ имаше двучасова среща с Митрофанова (посланика на Руската федерация у нас – бел. Ред.) За какво си говореха – за просвета, за Пушкин ", попита реторично министър-председателят.

" И отивайки на паметника имаше навалица от 2000 души, не с цел да хвърлят топки, а с цел да сигурни, че българското държавно управление няма да сервира букети на Паметника на Шипка. Не ни беше боязън, само че се качихме и сложихме букетите. Трябва да разграничим нашата обвързаност към Русия – на база просвета, другарство и агитация през годините. Имам доста другари в Москва и на доста места в Русия. Това не е същото с режима на Путин. Аз по тази причина желаех да падам на колене на Шипка, тъй като съветски войни са оставили своите кости там ", акцентира Петков.

Премиерът за следващ път разкритикува подготовката на страната ни за сходна обстановка и добави, че държавното управление е съумяло да пренастрои системата:

„ Какво прави държавното управление? Тази система в никакъв случай не е приемала по 2000-3000 индивида дневно и предходният модел беше – дайте да ги вкараме в едни лагери, да ги заключим и ще го мислим във времето и ще ги обработваме по 30 индивида дневно. А тук имаме майки с деца, бягащи от война “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР