Хибридната война не е измислица. България е една от страните,

...
Хибридната война не е измислица. България е една от страните,
Коментари Харесай

Плевнелиев: В България се вижда хибридната война

Хибридната война не е небивалица. България е една от страните, в които се вижда хибридната война - във всичките й аспекти. Това съобщи някогашният президент Росен Плевнелиев на кръгла маса, отдадена на ”Руското въздействие в Европа.
Путин извърши грабежа на съветския народ. 52% от съветската стопанска система се държи от стотина олигарси - всичките са негови другари. Всеки олигарх има банка в Русия, тя финансира офшорки, а те от своя страна инжектират неустойчивост на района, в това число и в България, съобщи Плевнелиев.

Видяхме страни като Грузия и Украйна, които бяха разцепени, повлияни от Русия, подчертава той.

Според него е належащо да имаме явен и прецизен метод, както Рейгън и Тачър, належащо е да посочим казуса - в случай че би трябвало, да кажем, че това е Империя на злото, която демонтира европейската демократична държавност, унищожава европейските демократични полезности, води война на всички фронтове против нас.

Същевременно Плевнелиев твърди, че през днешния ден България е направила геополитическия си избор и резултатът към този момент е налице - в ограничението на зависимостите ни от Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР