Хейтърите утре могат да кажат, че има конфликт на интереси,

...
Хейтърите утре могат да кажат, че има конфликт на интереси,
Коментари Харесай

Само работа им показваме, останалите да си плямпат, каза Борисов

Хейтърите на следващия ден могат да кажат, че има спор на ползи, тъй като в тази постройка съм защитавал докторантура. Не единствено, че я спасихме от кражба тази постройка, а те ми приказват за корупция и нелепости. Не единствено, че не откраднахме, а ги дадохме на академията, да си ръководи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на откриването на модернизирането на образователната база на Националната спортна академия „ Васил Левски “ на ул. „ Гургулят “ 1.

"И във Военна академия вършим същото каквото в НСА, само че с два месеца обратно. Само работа им демонстрираме, останалите да си плямпат. За 10 години имаме какво да покажем. За 100 години имаме какво да покажем ", съобщи Борисов и акцентира, че близо 1 милиард лв. се отпускат за просветителна инфраструктура в страната.

Общото финансиране на образователната база на Националната спортна академия „ Васил Левски “ е 3 755 636 лева, като националното финансиране е в размер на 525 000 лева Обновяването на образователната база на академията включва ремонт на остарялата постройка и създаване на нова зала за спорт. „ В центъра на града да имаш университет е доста комфортно. Бази, които костват десетки милиони, не позволихме да бъдат откраднати и дадохме на спортната академия да ги стопанисва “, добави министър-председателят.

В образователната база на Националната спортна академия е обезпечено ново обзавеждане и съоръжение на образователните зали и кабинети, на конферентната зала, библиотеката, читалнята, както и на фитнес залата и съблекалните. Обновяването на материално-техническата база на НСА и подобряването нa образователния развой ще улеснят въвеждането на нови способи на образование на младежите. Подобрените условия и модерните образователни и спортни зали и кабинети ще подтикват мотивацията на студентите за по-добра интензивност при асимилиране на знанията и последващата им реализация на труда.

„ Аз съм уверен съм, че ще имаме сектор, който ще ни харесва, ще е съвременен и ще е заслужен за България и най-малко три пъти по-голямо финансиране от досегашното “, отговори министър председателят Борисов на въпрос на медиите по отношение на ресора на комисаря от България в състава на новата Европейска комисия.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР