Хеви метъл великаните Judas Priest са на турне в Европа,

...
Хеви метъл великаните Judas Priest са на турне в Европа,
Коментари Харесай

Judas Priest зарязали тежката визия... А, стига бе?!

Хеви метъл великаните Judas Priest са на турне в Европа, само че, както наподобява, групата се е поуморила от тежкия си метъл имидж и сега се е посветила напълно на музиката.

На 31 май бандата направи доста мощен концерт в Берлин, където шоуто беше много по-различно от нормално, оповестява ZRockradio.

Цялата група излезе облечена с допустимо най-обикновените облекла, без нормалните кожени дрехи, шипове, липсваха солидния сценичeн атрибут, моторите, тежкото осветяване. Казано другояче – концертът беше оптимално олекотен, само че никога за сметка на музиката. Тя беше на нормалното високо равнище, както може да видите от фенските фотоси.

На напълно пресните видеа може да се следи The Metal God - Роб Халфорд, по... къси гащи 7/8 и по ефирна ризка с пай ръкав.



То по принцип ризи с пай ръкав и джобче (за очилата!) носят тия на неговата възраст, само че да не издребняваме...



Концертът се e състоял в дребната зала Huxleys Neue Welt, която има потенциал под 2000 души. На фенските клипчета се вижда по какъв начин и останалите от групата са облечени с дънки, най-обикновени тениски и маратонки за оптимален комфорт, а китаристът Ричи Фокнър направи и специфичен пост по тематиката в Instagram.

Ето какво написа той там:

“Снощи в Берлин беше превъзходно и направихме нещо, което персонално аз в никакъв случай не съм правил с групата по-рано. Никакви кожи, и шипове. Никакви екрани и мотори. Липсваше солидното осветяване или големият надуваем бик. Просто едни яки колони, джинси, тениски, дребен клуб и всичко беше съсредоточено единствено към музиката.

Всички ние дружно и суровата мощ на нашата музика. Беше необикновено прекарване и желая скоро отново да го създадем. Чудесно е, когато всичко опре до същината на нещата – музиката и хората от нашата велика хеви метъл общественост.

Благодаря ви, че направихте тази нощ толкоз специфична. “
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР