Хеттрик във вълнуващо дерби пред препълнени трибуни, невероятна асистенция за

...
Хеттрик във вълнуващо дерби пред препълнени трибуни, невероятна асистенция за
Коментари Харесай

Palms Bet стартира Играч на феновете за мача на Левски срещу ЦСКА 1948

Хеттрик във вълнуващо дерби пред претъпкани трибуни, невероятна асистенция за надвит гол в последната минута или пък невероятно избавяне момент преди последния съдийски сигнал… Това са единствено дребна част от аргументите, заради които даден състезател може да се снабди с именит статут измежду почитателите и да се трансформира в техен любим.

Точно с тази концепция генералният спонсор на Левски ще стартира формалното връчване на премията „ Играч на почитателите “. Това ще стане на първия мач на Левски от втория полусезон на българското състезание - при семейството на „ сините “ на ЦСКА 1948.

Това е приз, чийто притежател ще бъде определян от последователите посредством гласоподаване на уеб страницата . Отличието ще отиде в ръцете на най-хубавия състезател, без значение дали е дуел от шампионата или от шампионата за Купата на България.

Феновете на ПФК Левски ще имат опцията да дадат гласа си за своя любимец на особено създадената за случая платформа . Гласуването ще бъде интензивно от началото на второто полувреме на всеки един дуел на „ сините “ до 15 минути след последния съдийски сигнал! Нещо повече, всички дали своят вот ще могат да вземат участие и в лотария с награди, обезпечени от генералния спонсор на 26-кратния първенец на България!

Играч на почитателите “! Ти избираш...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР