Херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган, които

...
Херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган, които
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган получиха бебешки подаръци по време на визитата си в Австралия

Херцозите на Съсекс принц Хари и брачната половинка му Меган, които през вчерашния ден оповестиха, че следващата година ще станат родители, получиха бебешки дарове по време на първия ден от формалното си посещаване в Австралия, предадоха международните организации.

 © Българска телеграфна агенция
Кралската двойка се снабди с плетени бебешки терлички и огромна играчка кенгуру. Херцозите на Съсекс бяха приветствани от Генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия. Той поздрави кралската двойка " с чудесната вест " за предстоящото от тях бебе през 2019 година.
 © Българска телеграфна агенция
Принц Хари и брачната половинка му бяха в чудесно въодушевление и се усмихваха от самото начало, като херцогиня Меган към този момент не правеше опити да прикрие своята бременност. Тя носеше прилепнала рокля без ръкави, подчертаваща коремчето ѝ, и обувки на високи токчета, като държеше за ръка брачна половинка си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.
 © Българска телеграфна агенция
Кралската двойка се срещна с представители на игрите " Инвиктус ", тип параолимпиада за ветерани, получили пострадвания на бойното поле. Принц Хари е създател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от основните аргументи за визитата на кралските особи в страната-континент. В програмата ѝ са включени посещаване на зоологическата градина " Таронга ", срещи с коали и наличие на театър на аборигенска танцова натрупа.
 Принц Хари и Меган Маркъл посетиха зоопарка в Сидни Принц Хари и Меган Маркъл посетиха зоопарка в Сидни
Меган и Хари не престават визитата си Австралия. Херцозите на Съсекс посетиха зоопарка в Сидни и се срещнаха от близко с коала.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР