Херцозите на Съсекс отлагат официалното представяне на новата си благотворителна

...
Херцозите на Съсекс отлагат официалното представяне на новата си благотворителна
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган отлагат официалното представяне на фондацията си Арчиуел

Херцозите на Съсекс отсрочват формалното показване на новата си благотворителна фондация " Арчиуел ", заяви Контактмюзик.

В началото на април, откакто се отхвърлиха от кралските си отговорности, английският принц Хари и брачната половинка му Меган оповестиха желанието си да основат фондацията и споделиха, че названието й е ще е " Арчиуел ". Сега излиза наяве, че двойката е решила да остави всички публични планове на неправителствената организация за идната година.

Принц Хари и Меган имат намерение да насочат напъните си към поддръжка на придвижването " Животът на чернокожите има значение " и на последствията от пандемията от новия ковид.

Източник, непосредствен до фамилията, споделя пред английския в. " Дейли телеграф ", че съпрузите са твърдо решени да изпипат всичко с фондацията и считат, че няма потребност да се бърза. " Те стартират нов живот, нова епоха и желаят да са сигурни, че ще съумеят да изпълнят проектите си, както са ги замислили ", споделя източникът.

" Арчиуел " би трябвало да размени тяхната организация " Съсекс Роял ", откакто стана ясно, че принц Хари и Меган няма да имат право да употребяват името поради решението си да се отдръпват от уговорките си като високопоставени членове на английското кралско семейство в края на март. Хари, Меган и синът им Арчи, който е на 13 месеца, първо заживяха в Канада, след което се реалокираха в Лос Анджелис, Съединени американски щати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР