Херцозите на Съсекс определено не избраха най-добрия начин да задържат

...
Херцозите на Съсекс определено не избраха най-добрия начин да задържат
Коментари Харесай

Трета бременност или разтърсваща депресия: Защо Меган изчезна?

Херцозите на Съсекс несъмнено не избраха най-хубавия метод да задържат вниманието върху себе си и по едно и също време с това светът да продължи да ги обича. Едно обаче можем да им признаем - всички погледи са ориентирани към тях, даже когато мълчат. Особено Меган, за която знаем, че се усеща повече от добре, когато фокусът е напълно върху нея. Та...къде изчезна, Меган? 

Докато принц Хари неуморно популяризира записките си от началото на януари до в този момент. Докато дава изявление след изявление за списания и малките екрани, настъпателната му брачна половинка просто я няма. Знаем, че херцозите постоянно излизат дружно пред света и не пропущат шанса да покажат какъв брой доста се обичат, което прави неналичието на Меган още по-озадачаваща. Но умерено - кралските специалисти имат доктрина по въпроса и тя звучи извънредно правдиво.

 принц Хари

Известно е, че колкото и да съди таблоидите, тогавашната актриса, тя обича да вижда името си в пресата. В противоположен случай надали би избрала да обстрелва кралската фамилия с обвинявания, освен това пред милиони фенове по света дружно с Опра Уинфри. И надали би подписвала покупко-продажби за рекордни суми за подкаст в Спотифай и документални филми в Нетфликс. През последните седмици обаче - ни новина, ни кост от нея, до момента в който Хари изживява своя звезден миг с " Резервен ", който се трансформира в най-търсената и продавана нехудожествена книга.

Та...Меган май е бременна за трети път. А повода специалистите да мислят, че това е повода за цялостното ѝ неявяване е фактът, че постъпи по същия метод, когато беше бременна с щерка си Лилибет. И да не забравяме - Маркъл обича изненадите и евентуално чака най-хубавият миг, с цел да заяви, че ще роди за трети път. И несъмнено, очаквада измине задоволително време, с цел да може да показа новината. 

 Меган Маркъл, принц Хари

Кралските специалисти обаче имат още една доктрина, която за жалост, също звучи разумно. Твърде е допустимо Меган съзнателно да заобикаля светлината на прожекторите, поради следващата си меланхолия, подбудена от подигравките по адрес на Хари, а точно, че е мъж под чехъл и че всяко негово деяние е режисирано точно от нея. През последните години Маркъл отнесе много рецензии по този мотив и съществува възможност те да са причина за нейното изгубване от общественото пространство. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР